Сензациите в пресата: Нощна тренировка в Левски, Брага хареса Каранга

 Сензациите в българската спортна преса от днес, 11 август 2017 г.,петък

Сензациите в пресата: Нощна тренировка в Левски, Брага хареса Каранга

 Сензациите в българската спортна преса от днес, 11 август 2017 г.,петък:
 

Тема спорт: Делио Роси прави тренировка по нощите

Изключително слабата игра на Левски в контролата срещу Сливнишки герой излезе през носа на футболистите. В сряда вечер сините загубиха с 1:3 на "Герена" от третодивизионния тим. Спарингът се игра в 3 части от по 30 минути. Домакините бяха на ниво само в първата от тях - тя завърши 1:0 с гол на французина Габриел Обертан.
Веднага след проверката, която завърши около 22:00 часа, Делио Роси, вместо да пусне футболистите си в почивка, ги изведе на един от помощните терени. Там под ръководството на помощниците му сините проведоха почти среднощно занимание. Италианският специалист пък наблюдаваше всичко, седнал на трибуната.
Делио Роси трябва да прецени дали да задържи в състава 20-годишния бразилски нападател Жеан Патрик. Крилото се появи през втората част на контролата със Сливнишки герой. Именно след негова грешка тръгна контра, с която третодивизионният тим изравни. След това Патрик пропусна 2 чисти положения.

Тема спорт: Грант отказал 30 хил. долара от Спас Русев, искал още 20


Станаха ясни финансовите параметри, около които са се въртели преговорите около назначаването на нов треньор в Левски. Информацията дойде от израелски медии, които разкриха, че Аврам Грант е отказал предложение от 30 000 долара месечно. Според изданията в Тел Авив българският клуб първоначално е опипвал почвата на ниво 50 хиляди долара месечно и двете страни са сближили позициите си. Треньорът е направил компромис с обичайното си ниво, което било 60 000 долара като селекционер на Гана. Специалисти от такъв калибър имат долен праг на изисквания, който не прекрачват, ако ще и да стоят години без работа.
възможно е Спас Русев да е свалил рязко курса надолу до 30 хиляди долара подобно на покер играч, защото след провеждане на разговора си с Делио Роси вече ще е спрял на италианеца и за да не каже директно на Грант, че везните накланят към другия кандидат, е свалил рязко предложението към евреина.

Меридиан мач: Брага си заплю Каранга


Бразилската звезда на ЦСКА Фернандо Каранга предизвика интерес от Португалия с изявите си в края на миналия и в началото на настоящия сезон. Роден мениджър, пожелал анонимност, разкри пред "Меридиан мач", че един от силните отбори в страната - Спортинг Брага, си е заплюл нападателя. Клубът няма да бърза с оферта за Каранга, а на този етап ще го постави под мониторинг. Очаква се до края на годината Брага да праща скаути в България, които да гледат отблизо бразилеца.
25-годишният Каранга пристигна на "Армията" през зимната пауза, след като Елин Топузаков - който по това време беше треньор на Левски, не го одобри за трансфер на "Герена". Сините шефове сега си блъскат главите, че не са се наложили над Топчо.
Фернандо Каранга към днешна дата е голмайстор на първенството с 5 гола и очевидно е най-комплексният нападател в Първа лига.
От Борисовата градина разкриха, че ръководството на ЦСКА няма никакво намерение да продава нападателя, но това може да се промени при добра оферта. Тя пък от своя страна може да дойде от Брага, но най-рано в края на годината. Проблемът е, че португалският клуб рядко дава големи пари за покупки.

Тема спорт: Камбуров прибира над 100 бона от Берое

Последното попълнение на Берое Мартин Камбуров ще бъде най-скъпоплатеният играч в тима. Централният нападател ще прибере над 100 бона от престоя си под Аязмото. През седмицата бившият капитан на Локомотив Пловдив подписа контракт със заралии до 30 юни 2018 година. Сумите по него могат да нараснат до 140 хиляди лева - в зависимост от бонусите, които Камбуров ще заработи.
Очаква се централният нападател да дебютира за старозагорци още този кръг. В неделя Берое приема Ботев Пловдив. Мачът е от 18:45 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.
Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки