Лудогорец обяви мерките за мача със Судува

В деня на мача ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по пропускателните пунктове и входовете, където ще има мерки за сигурност

Лудогорец обяви мерките за мача със Судува
 ПФК Лудогорец уведомява феновете, които ще гледат на живо мача от плейофа на Лига Европа срещу Судува (Литва) в четвъртък (17 август) от 21,30 ч., че същия ден „Лудогорец Арена“ отваря врати в 19,30 ч. В момента се продават билети на клубната база в Разград. В деня на срещата ще работят касите на стадиона. В 17,00 ч. отваря гишето на сектор "А", а в 19,00 ч. касите на сектор "В". 
 
В деня на мача ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по пропускателните пунктове и входовете, където ще има мерки за сигурност. Клубът ще вземе всички необходими мерки също така, за да няма струпване по пътеките и аварийните изходи на стадиона. Умоляваме присъстващите да спазват указанията на полицията и стюардите.
 
На "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.
Официалната тренировка на Судува в Разград е в сряда (16 август) в 20,00 ч. на "Лудогорец Арена". Половин час по-рано треньорът Владимир Чебурин ще даде пресконференция.
 
Брифингът на наставника на Лудогорец Димитър Димитров е в сряда (16 август) в 12,00 ч. в конферентната зала на трибуна "Моци". Официалната тренировка на "орлите" започва в 20,00 ч. на клубната база.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки