Григор Димитров: В добра позиция съм за финалите в Лондон (ВИДЕО)

„Това е една от целите, които винаги съм искал да постигна”, заяви Гришо преди турнира в Синсинати

Григор Димитров: В добра позиция съм за финалите в Лондон (ВИДЕО)

Григор Димитров ще започне участието си на турнира в Синсинати след ден, но вече е отправил поглед към последното за годината състезание от Големия шлем - Откритото първенство на САЩ (28 август - 10 септември).

"Ще се опитам да се наслаждавам на седмицата, колкото мога. Особено преди цялата лудост в Ню Йорк, която предстои. Турнирът в Синсинати се развива много добре и от година на година някои неща стават все по-добри и по-добри. Турнирният директор полага неимоверни усилия, за да изведе надпреварата до толкова високо качество. Всяка година тук се чувствам все по-прекрасно и по-прекрасно", заяви Димитров.

Той е поставен под номер 7 в основната схема в Синсинати и ще започне от втори кръг. Негов съперник в сряда слдобед ще бъде Фелисиано Лопес.

"Намирам се на страхотно място. Мисля, че научих много от него. Не искам да забравям нещата, които всъщност ме тласнаха към това да играя по-добре и да бъда още по-силен в трудните моменти. Никога не съм играл в Лондон, след като на няколко пъти бях близо. Това е една от целите, които винаги съм искал да постигна. Имам добри шансове, но знаейки, че съм в добра позиция, напрежението е още по-голямо. Развълнуван съм преди предстоящите седмици", заяви той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки