Каранга: Футболът за бразилците е всичко, Феномена е най-великият

„Бразилия изобщо не ми липсва, чувствам се отлично в България”

Каранга: Футболът за бразилците е всичко, Феномена е най-великият

Бразилският нападател на ЦСКА Фернандо Каранга даде любопитно интервю, в което не говори за спортни теми. На кариоката беше направена и специална фотосесия, на която се виждат част от десетките му татуировки.

"Много добре се чувствам в България, а и семейството ми е тук с мен. Честно казано, Бразилия изобщо не ми липсва, а това не е нещо, което ще чуете често от бразилец. Харесва ми в ЦСКА, в София, въобще в страната. Искам да остана дълго време", каза Каранга, който също така заяви, че няма проблем да получи български паспорт.

"Свикнал съм и със зимното време, защото при престоя ми в Южна Корея бях в планински район. А лятото тук е супер", добавя Каранга, цитиран от „Тема спорт”.

"Футболът за нас, бразилците, е всичко. По време на световно първенство боядисваме улиците и стените. Това е изкуство, вдъхновение, ние сме артистичен и емоционален народ. Аз също рисувах по улиците като дете. Моят герой беше Феномена Роналдо. Той е най-великият!", споделя още Каранга.

"Харесвам всичките си татуировки, но не толкова, че ми дават сила, а просто обичам да ги нареждам по себе си. Ще се татуирам пак. Следващата ще ми е, като станем шампиони - ще сложа трофея на гърба си", обеща бразилецът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки