Вацке: Преговорите с Барселона не са напреднали

Ханс-Йоахим Вацке категорично отрече твърдението на генералния мениджър на Барселона Пеп Сегура, че каталунците са в напреднали преговори за плеймейкъра на Борусия Усман Дембеле

Вацке: Преговорите с Барселона не са напреднали

 Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке категорично отрече твърдението на генералния мениджър на Барселона Пеп Сегура, че каталунците са в напреднали преговори за плеймейкъра на Борусия Усман Дембеле. Според Вацке преговорите между двете страни не са напреднали дори с милиметър.

 
От Борусия поставиха цена от 130 милиона евро на 20-годишния френски национал, който записа 10 гола и 21 асистенции срещу името си в първия си сезон на "Сигнал Идуна парк"."Не знам защо Сегура твърди такива неща. Барселона не е и една стъпка по-близо до това да подпише с Дембеле", заяви Вацке пред "Кикер".
 
"Не мога да си обясни защо е казал такива неща. Може би защото тимът му бе като замаян срещу Реал. Нищо не е напреднало. Дори и с милиметър", добави Вацке.
 
През миналата седмица Дембеле пропусна тренировка на Борусия, заради което бе наказан от клуба. Впоследствие наказанието му бе удължено и той със сигурност ще пропусне първия мач на тима си в Бундеслигата този уикенд.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки