ЦСКА пуска нови фланелки в онлайн магазина

Новите артикули са мъжки и детски, и са три серии - „Юбилейна", „Шампионска" и „Емблемата"

ЦСКА пуска нови фланелки в онлайн магазина

От официалния сайт на ЦСКА съобщиха, че в онлайн магазина вече могат да бъдат закупени нови фланелки на "червените". Те ще бъдат три серии - „Юбилейна", „Шампионска" и „Емблемата".

Ето какво написаха на страницата си "червените":

"Армейци,

в онлайн магазина вече можете да си закупите уникални фланелки под марката ЦСКА. Новите артикули са мъжки и детски, и са три серии - „Юбилейна", „Шампионска" и „Емблемата". Тениските могат да бъдат намерени в секция „Категории". Фланелките са със срок на доставка до 10 работни дни. Следващата седмица ще зарадваме и червените дами.

Взехме решение - екипите, различни от официалните, да са произведени в България под бранда ЦСКА. Искаме да бъдем добър пример за българската икономика. Любовта към марката ЦСКА да е в полза на цялото общество. При поръчка, привържениците ще имат възможност да персонализират своите фланелки.

С членска карта "Сърца червени" ползвате 10% отстъпка при закупуване на артикули от онлайн магазина. Освен това, с всяка членска карта се получава и карта „Грифон" за зареждане в бензиностанции „Петрол", с която се получават отстъпки и допълнително се подкрепя клубът. От генералния спонсор МТЕЛ, също се предоставят много привилегии за притежателите на клубни членски карти.

Членската карта "Сърца червени" струва 31,00 лева, колкото са титлите на отбора (като искрено се надяваме догодина да е 32.00 лв.) и предлага редица придобивки - безплатен достъп до музея, 10% отстъпка за стоки от онлайн магазина, както и намаления от търговци. Всеки привърженик над 70-годишна възраст, който закупи карта, ще получава и фланелка на ЦСКА. Достатъчно е към поръчката да направи коментар за размера.

Картите са годишни, като не се преиздават, а ще се подновява срокът им. Продажбата им започна, интересът е голям и сме убедени, че ще докажем за пореден път, че АРМЕЙСКОТО СЕМЕЙСТВО Е НАЙ-ГОЛЯМОТО В БЪЛГАРИЯ.

Всички средства, които се съберат, ще се влагат отново в клуба, както и в модернизиране на комуникациите, маркетинга, на базите, както и за по-добри условия за малките таланти."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки