Сензациите в пресата: В Левски си чакат бразилеца, нямат друг вариант

Деса шокира "сините" - подписа с нов клуб въпреки делата, Локо Пд отпрати още двама, Локо София си връща бразилец

Сензациите в пресата: В Левски си чакат бразилеца, нямат друг вариант

Сензациите в пресата днес, петък, 18.08.2017 година:

„Тема спорт”: Деса шокира Левски, подписа с нов клуб въпреки делата
Мине се, не мине малко време, и скандалният Хеан Деса отново излиза на преден план. Този път перуанецът обаче хвърли в тотален шах Левски. След множество закани, че ще си намери нов отбор, Деса в крайна сметка наистина подписа с един от традиционните тимове в страната - Спорт Росарио. Лудия сам се похвали с трансфера на официалния си профил в Туитър, където обяви, че голямата му цел е завръщане в националния отбор. „Благодаря на клуба, че ми дава шанс отново да играя. Единственият път към промяната е работата. Няма да спра, докато не се върна в националния", написа минути, след като сделката стана факт Хеан. Припомняме, че през зимата 24-го-дишният бивш футболист на френския Монпелие си стегна изненадващо багажа от Левски и принуди шефовете да го уволнят дисциплинарно и да го дадат на ФИФА. Деса, който постоянно страдаше от контузии и за един полусезон записа едва 2 мача като титуляр, прибираше сериозно възнаграждение на „Герена". Не е ясно и как ще реагира Левски, след като официално и от двете страни не са обявили край на съдебните си битки. Ако това е така, то от Левски със сигурност ще заведат и ново дело за обезщетение, както и за спиране на правата на Деса. При дисциплинарно уволнение той би трябвало да не играе до края на договора си с Левски.

„Тема спорт”: В Левски си чакат бразилеца, нямат друг вариант

Левски няма да търси нов защитник на всяка цена до края на трансферния прозорец, ако пропадне привличането на бразилския защитник Бресан, заявиха от „Герена". Бранителят на Гремио е очакван в София за последен етап от преговорите и евентуално медицински прегледи. Въпреки че според бразилските медии сделката е под голяма въпросителна и е по-вероятно Бресан да остане в родината си, от Левски имат уверения на посредниците по трансфера, че надежда има и тя не е малка. Новият треньор на Левски Делио Роси ще пипа внимателно в началото и няма да бърза с покупката на друг защитник. На  този етап сините нямат на преден план вариант с централен защитник от чужбина, въпреки че следят няколко имена. Наставникът е активирал контактите си с италиански агенти, които обаче засега не откриват футболисти с търсените данни и финансови параметри. По-вероятно е Делио Роси да направи по-съществена част от подсилването на отбора си чак през зимната пауза на първенството. 

„Тема спорт”: Локо София си връща бразилец

Локо Сф е на път да си върне бразилския халф Евертон Джилио-Том. Кариоката сам е признал за тази възможност. Според информация на "Тема Спорт" президентът на железничарите Иван Василев в момента договаря последни детайли около контракта на 31-годишния Том и се очаква бразилецът да се присъедини към отбора през следващата седмица. В момента той е без отбор, след като през пролетта беше част от Берое. Том има много голям опит в родния футбол, като пристига у нас през 2008 г. Носи екипа на Локо Пловдив в периода 2008-2011 г., като записва 67 мача и 5 гола. След това играе за Миньор в периода 2011-2012 г., като има 63 мача и 4 гола за перничани. Следва и първият му престой в Локо София - от 2013 до 2015 г., като за железничарите има 77 мача и 5 гола. През последните две години Том беше резерва в Берое, записвайки 28 мача и 1 гол. Така бразилецът има общо 235 шампионатни участия в България.

„Тема спорт”: Локо Пд отпрати още двама

Локомотив Пловдив отпрати поредните двама футболисти, които се появиха на проби в тима през седмицата. Става въпрос за французина Бартелеми Казанова и нигериеца Стивън Бабалола, които пристигнаха наскоро на проби. Те така и не успяха да впечатлят старши треньора Воин Войнов. Още повече че той търси заместник на централния нападател Мартин Камбуров, а въпросните двама играчи бяха вътрешен халф и крило. На "Лаута" очакват класен нападател, обещан от мениджъра на Косоко Болеслав Коза-кевич. Засега повече подробности не се разкриват. В същото време стана ясно, че десният бек Пламен Крумов по всяка вероятност ще пропусне гостуването на Верея заради контузията, която получи в последния мач на смърфовете - победата над Витоша Бистрица. Мястото му ще бъде заето от Георги Пашов. Двубоят със за рали и е утре от 18:45 часа на стадион "Трейс Арена".
Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки