ОФИЦИАЛНО: Галин Иванов подписа със Славия

„Бързо се разбрахме с шефовете и се надявам да помогна", каза той

ОФИЦИАЛНО: Галин Иванов подписа със Славия

Галин Иванов вече е футболист на Славия. Нападателят мина вчера през офисите на клуба и подписа договор до края на календарната година.

През последните две седмици Иванов тренираше на стадиона в "Овча купел" и след разговор с президента Венцеслав Стефанов реши да облече бялата фланелка.

Крилото вече има един период в Славия между 2008 и 2014 година, като на сметката си записа 128 мача и 25 гола. Към Галин Иванов имаше предложения от още няколко тима, но в крайна сметка той избра да се завърне в Славия.

"Чувствам се добре тук. Винаги този отбор ми е бил на сърцето. Бързо се разбрахме с шефовете и се надявам да помогна", каза играчът, след като парафира контракта.

Очаква се той да дебютира още в неделя при домакинството на Етър. През пролетта Иванов носеше екипа на Нефтохимик, но напусна, след като бургазлии изпаднаха във Втора лига. В сряда крилото вкара гол при разгрома с 8:0 в контролата срещу ОФК Елин Пелин.

В същото време стана ясно, че старши треньорът Златомир Загорчич възнамерява да превърне в практика подобни спаринги през седмицата. С тях той ще цели да види моментното състояние на тези, които получават по-малко шанс за изява, както и на някои от юношите.

За двубоя с Етър в неделя Заги възнамерява да направи известни промени по състава в сравнение с последния мач - равенството 1:1 с Черно море на "Тича". На левия бек ще се завърне Михаил Венков, който бе резерва във Варна. Възможно е и Славчо Шоколаров да се появи сред 11-те. Той също бе на пейката на "Тича".

"Много важно е да поддържаме играчите свежи и в нужната кондиция. Никой не може  да бъде сигурен за мястото си в състава. При нас няма титуляри и резерви", отсече сръбският наставник на Славия.

България U15 с реми срещу Косово

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки