От Дунав призоваваха феновете да подкрепят отбора срещу Лудогорец

„Всички ние искаме достойно представяне на играчите, но те имат нужда да усетят, че им вярваме”, пишат от клуба

От Дунав призоваваха феновете да подкрепят отбора срещу Лудогорец

В неделя Дунав се изправя срещу шампиона на България.

Мачът срещу  Лудогорец е с начален час 21.00 ч. на Градския стадион в Русе. Главен съдия на срещата е Георги Кънчев Димитров от София.

Негови асистенти са Мартин Емилов Венев, също от столицата и Георги Петров Георгиев от Самоков. За четвърти рефер на двубоя е назначен Николай Тодоров Христов от Бургас.

Това е първи двубой между двата съперника за този сезон. Очакванията са отново за оспорван мач, поради факта, че миналия сезон „драконите“ записаха победа, загуба и два равни мача срещу „орлите“.

В състава на „Дунав“ не се очакват промени в стартовия състав, с изключение отсъствието на Красимир Станоев, който получи тежка травма в двубоя с „Левски“.

В лагера на гостите вероятно Димитър Димитров ще заложи на някои резервни състезатели с оглед на срещата, която изигра „Лудогорец“ в четвъртък вечер от турнира „Лига Европа“.

Нека припомним, че касите на стадиона ще отворят в 18.00 ч., като билети ще бъдат продавани до 60 мин. от започване на срещата.

Публиката ще бъде допускана след 19.00 часа, съобщават от Дунав.

Цената на билетите е 20 лв. за централната трибуна и 10 лв. за останалата част от стадиона. Децата до 12 г. отново ще влизат безплатно, което обаче не им гарантира място по трибуните. Секторът отдясно на централната трибуна е запазен за картодържатели и деца от школата на ФК „Дунав“ – Русе.

От футболния клуб предупреждават отново за сериозните предохранителни мерки. На всички сектори, както и на входовете на стадиона, ще има камери, които ще следят за сигурността на стадиона. За целта ще работят още охранителна фирма и полицаи. На влизане пък всеки ще бъде проверяван и с метални детектори. Няма да бъдат допускани хора с бутилки и употребили алкохол.

Призоваваме повече фенове на отбора да дойдат на стадиона и да подкрепят своите любимци. Всички ние искаме достойно представяне на играчите, но те имат нужда да усетят, че им вярваме. Нека Русенци покажем, че винаги ще подкрепяме отбора, дори и в трудни моменти, а сега е именно такъв. Да пеем заедно песните на победата, а колкото повече сме, толкова по – надалеч ще ни чуят, допълват от клуба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки