Коста скочи на Челси - саботирали му трансфера и се държали с него като с престъпник

Според него това е и резултат от лошите му отношения с Антонио Конте

Коста скочи на Челси - саботирали му трансфера и се държали с него като с престъпник

Испанският национал Диего Коста обвини "Челси", че с обявяването на цената за негов трансфер пречи на евентуалното му завръщане в "Атлетико" Мадрид. Според него, това е и резултат от лошите отношения между него и мениджъра на клуба Антонио Конте.



Етническият бразилец с испански паспорт иска да се върне в "Атлетико" Мадрид, въпреки че бившият му клуб все още има забрана за регистриране на нови футболисти и тя ще бъде вдигната през януари 2018-а година.

 

Коста не е играл за "Челси" от месец май насам, когато беше и финалът за Купата на Англия. Веднага след това Конте обяви, че нападателят не е в неговите планове за предстоящия сезон, а други хора от клуба обясниха, че за самия Коста това е станало ясно от януари тази година.

 

Той добавя, че клубът се държи с него като с "престъпник" и добави, че е готов да прекара оставащите две години от договора си в Бразилия без да си иска парите.



"Моята следваща дестинация е вече ясна, казва Коста пред бразилския вестник "О'Глобо". Искам да се върна в "Атлетико" Мадрид за следващия сезон.



Но "дюшекчиите" са със забрана да регистрират нови футболисти до началото на следващата календарна година, тъй като изтърпяват наказание за нерегламентирано принвличане на малолетни.



"Той в момента си е все още в Бразилия, а клубът го глоби за неявяване на тренировки. В по-късно интервю за ESPN пък обвинява "Челси", че най-напред не го взима за презокеанските турнета, а след това иска прекалено висока цена за него.

 

Това което знам е, че искат много по-висока цена от тази, която са платили за мен. Също така агентът ми ми каза, че "Челси" е поискал от "Атлетико" цена, която испанците няма как да платят. Мисля, че хората в Лондон трябва да вземат предвид всичко, което съм дал за клуба и как съм се държал преди този момент. И да знаят, че не съм в отбора не по моя вина, обясни още Диего Коста, който пристигна в "Челси" през юли 2014-а година срещу сумата от 32 милиона паунда.



"Всеки, който е в "Челси" знае какво се случи този сезон. За мене това е минало и не искам тези неща да се повтарят или аз да се връщам към тях, каза още бразилският футболист с испански паспорт.

ТОВА БОЛИ! Евертън спря Ливърпул за титлата (ВИДЕО)

"Гудисън" видя отново триумф над червените след 14 г.

Тен Хаг чете конско на...медиите

Мениджърът на Юнайтед бесен след публикации за мача с Ковънтри

Арсенал се завърна на върха след важна победа над Уулвс (ВИДЕО)

Лондончани се върнаха към победите

Манчестър Сити излъга Челси и се класира за финала на ФА Къп (ВИДЕО)

Бернардо Силва вкара единственото попадение в срещата

Брентфорд разби Лутън при визитата си, вкара 5 гола на противника си (ВИДЕО)

Между двата тима се получи доста интересен мач

Уест Хам и Нюкасъл обмислят треньорска промяна, и двата тима с мераци към Сари

Италианецът може да избира

Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Легенда на Арсенал: Нямат шанс за титла

Пол Мърсън отписа своя любим клуб

Деле Али: Всяка сутрин се будя с мисъл за Мондиал 26

Халфът не е играл от над 400 дни

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки