Актьорът Ники Илиев влезе в ролята на играч на „Отбор на надеждата”

Артистът и гимнастичката Невяна Владинова тази година са посланици на състава, който ще представя България на световното първенство по футбол за бездомни хора

Актьорът Ники Илиев влезе в ролята на играч на „Отбор на надеждата”
Популярният български актьор Ники Илиев влезе в ролята на играч на националния „Отбор на надеждата”, включвайки се във вчерашната тренировка на тима.

Артистът и гимнастичката Невяна Владинова тази година са посланици на състава, който ще представя България на световното първенство по футбол за бездомни хора. Илиев взе участие в цялото съботно занимание на „Отбор на надеждата” и остави прекрасни впечатления с изявите си на терена в двустранната игра. 

„По всички личи, че Ники се справя отлично не само с бойните спортове, но и с футбола. Движеше се много правилно на терена, а в атака се отличи с няколко попадения след прекрасни импровизации”, коментира националният селекционер на „Отбор на надеждата” Кирил Кюлев. 

В последната година Ники Илиев работи по режисурата на последния си филм „Нокаут, или всичко, което тя написа”. Посланикът на „Отбор на надеждата” обеща на момчетата от състава след завършването на продукцията да ги покани на премиерна прожекция.

Същевременно тимът, който ще представя страната ни на световното първенство по футбол за бездомни хора в Осло (Норвегия) от 29 август до 5 септември, проведе в Сливен третия си за тази година турнир „Играй с националите”. Събитието беше открито от кмета на Сливен Стефан Радев. Градоначалникът приветства националите от „Отбор на надеждата” и им пожела успешно представяне на предстоящия Мондиал.

"Община Сливен работи за развитието на спорта и подкрепя всяка добра инициатива, насочена към по-доброто бъдеще на младите хора. Младежите, които успяват да се реализират, са пример за упоритост и желание за истинска промяна. Те помагат на останалите да осъзнаят, че щом имаш поставена цел, можеш да я постигнеш с постоянство и воля”, каза Радев. 

Турнирът „Играй с националите” в Сливен беше организиран от кметския наместник на местния квартал „Надежда” Диана Делчева. Тази година в националния „Отбор на надеждата” бяха селектирани трима младежи от Сливен - Димитър Любенов, Севдалин Тичалиев и Алекс Кочев. Съперници на националите в състезанието в Сливен бяха четири тима - „Самуил” - Самуилово, „Аполон”- Речица, и  два състава, сформирани от местния треньор на „Отбор на надеждата” Любомир Черкезов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки