Великов: Допуснахме детински грешки

"Трябва да имаме малко класа и малко самочувствие да реализираме положенията си", заяви треньорът на Дунав

Великов: Допуснахме детински грешки

 Старши-треньорът на Дунав Русе Веселин Великов коментира разгромната загуба с 0:5 от Лудогорец в мач от шестия кръг на Първа професионална футболна лига.

"Направихме три елементарни грешки. Няма как да искаме добър резултат с такива детински грешки. Извинявам се на хората, които дойдоха да ни подкрепят, че не ги зарадвахме. За първи път се случват такива детински грешки. Сбъркахме за първия гол, след това си вкарахме и автогол. Това е недопустимо за отбор, който иска някакви точки срещу Лудогорец.", коментира Великов.

"Трябва да имаме малко класа и малко самочувствие да реализираме положенията си. Не мога да си обясня на какво се дължи това, ч не можем да отбележим", допълни треньорът.

"Най-важно е отборът да анализира тези положения и да ги осъзнае. Моето желание е да вземем дефанзивен халф да замести Краси Станоев и Аясс, вече зависи от ръководството да привлечем нов футболист."

"Оптимист съм за отбора, трябва ни един добър резултат в Пловдив. Трябва ни една победа за следващия мач да се вдигнем", завърши Веселин Великов.










 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки