Порнокралицата Джена Джеймсън роди близнаци

Порнокралицата Джена Джеймисън роди близнаци - две здрави момчета - в болницата в Нюпорт Бийч, Калифорния, гръмнаха световните агенции. Баща на близнаците е приятелят на Джеймисън, майсторът на смесени бойни изкуства и бивш шампион на Ultimate Fight Championship (UFC) Тито Ортиз. Двамата с Джена се срещат от 2006 г.

Порнокралицата Джена Джеймсън роди близнаци

Порнокралицата Джена Джеймисън роди близнаци - две здрави момчета - в болницата в Нюпорт Бийч, Калифорния, гръмнаха световните агенции. Баща на близнаците е приятелят на Джеймисън, майсторът на смесени бойни изкуства и бивш шампион на Ultimate Fight Championship (UFC) Тито Ортиз. Двамата с Джена се срещат от 2006 г.

Световноизвестната порно звезда обяви своята бременност през август, осем месеца след като обяви оттеглянето си от сцената по време на AVN Awards 2008 (порно наградите в индустрията за възрастни) в Лас Вегас.

"Не мога да ви опиша облекчението, което изпитах, когато видях децата на екрана - писа ревностната католичка през септември в собствения си Мy Space блог. - От дълго време копнеех за деца и Бог чу молитвите ми. Днес се чувствам жива, истинска жена. А Тито е на седмото небе от радост и гордост. След визитата при доктора той ме погледна в очите и каза: "Аз съм най-щастливият човек на земята. Благодаря ти, че роди моите деца. Аз се разплаках".

34-годишната Джеймисън още управлява своя "Клуб Джена" заедно с бившия си съпруг Джей Гардена. Преди това тя беше омъжена и за режисьора и актьор Брад Армстронг. През 2004 г. Джена, която влезе в Залата на славата на AVN, абортира след диагноза за меланома. По-късно направи и неуспешен опит да забременее ин витро, затова сега двете дечица са голямата й радост. Ортиз (34) има син от предишен брак. Освен клуба си Джена продуцира и реалити, в което млади актриси се състезават за договор с компанията й. Освен това апетитната блондинка подготвя и автобиографичен филм за живота си.

Порно актриса и бизнес дама
Дженифър Мари Масоли е родена на 9 април 1974 г. в Лас Вегас, САЩ. Мерките й са впечатляващи: 91-58-84, ръст 1,68 и тегло 47. Цвят на очите: син цвят на косата: руса (понякога брюнетка). Гърдите й не са естествени, а ориентацията - бисексуална. Играла е в 650 филма за възрастни.

Джена Джеймисън е американска порнографска актриса и бизнес дама. Тя е една от най-известните порно звезди в Америка и най-младата порно звезда, получила наградата "Хот Дор" - най-престижната награда в порно индустрията. Дъщеря е на полицай и стриптийзьорка. През 2004 г. е избрана за момиче на януари и момиче на годината на сп. "Penthouse". Обожава татуировките: има сърце на дясната буза на седалището, дракон - на врата, цвете и момиче - на десния глезен, Girl in Red Halter and Spandex - на десния прасец, ангел - ляв прасец, "Jay" - ляв безименен пръст, Flowers - вътрешната страна на бедрото. Има също пиърсинги на пъпа, клитора и зърната на гърдите.

Селски хулиган с гръмотевичен удар
"Лошото момче от Хънтингтън Бийч" е родено на 23 януари 1975 г. Тито Ортиз е мексикано-американец с ръст 1,88 м, тегло 93 кг и обхват на ръцете 190 см. Професионалният му актив в смесени бойни изкуства е 15 (8 с нокаут) победи, 6 загуби и 1 равен мач.

Тито Ортиз е един от най-ярките и харизматични шампиони на UFC - "Бой без правила". Може да бъде охарактеризиран простичко: нагъл красавец с външността на Вин Дизел, притежаващ маниери на селски хулиган и невероятен гръмотевичен удар. Всеки негов бой е не само демонстрация на спортно майсторство, но и висококласно шоу със задължителен скандал, море от кръв, повредени и унижени съперници. Можеш и да не обичаш Ортиз, но не можеш да не се възхитиш как вдига до небесата рейтинга на и без това популярния турнир UFC. Този блестящ във всеки смисъл човек е винаги в центъра на вниманието. Често го канят на токшоута по радиото и телевизията, редовно украсява кориците на списанията, в т.ч. популярното в САЩ "Black Belt Magazine". Ортиз се снима също в киното, като е герой и на популярната компютърна игра "Tapout".

Дори момичето на този побойник е необичайно - това е известната порно актриса Джена Джеймисън, която заработва колкото бюджета на целия турнир UFC! А след като му роди две момченца близнаци, може да се каже, че Тито Ортиз е в зенита на славата си!

Често критикуват Ортиз за дръзкото му и неспортсменско поведение, но характерът му има и други страни. В свободното от тренировки време "лошото момче от Хънтингтън Бийч" се посвещава на грижи за децата. Основал е фонд, който мотивира децата да ходят на училище и да стоят далеч от наркотици и престъпни банди.

Представяме ви част от негови интервюта.

"Как се срещнахте с Джена Джеймисън?"
"Срещнахме се в myspace.com. Тя се оказа голям мой фен. Беше ходила на мои боеве и си разменихме коментари и имейли. Уговорихме се да се срещнем на турнира UFC 61. На купона след състезанието си разменихме телефоните и започнахме да се срещаме".

"В скорошно интервю говорихте с блеснали очи за нея. Какво най-много харесвате у нея?"
"Толкова много неща! Най-вече, че има чудесна глава на раменете си и знае как се правят пари. За пръв път срещам жена, която успя да превърне себе си в икона. Не зная как да я нарека: харизматична, интелигентна. Още при първите ни срещи разбрах, че съм попаднал на необработен диамант. Оказа се натурална жена и веднага се влюбих в нея".

"Как ще коментирате Майк Тайсън, който наскоро подписа с федерацията Pride?"
"Ако е само кикбокс, Тайсън ще свърши добра работа, но ако са смесени бойни изкуства (ММА), ще изпадне в беда. Това е съвършено различен спорт. Ако с Тайсън излезем на ринга с боксови ръкавици, аз няма да издържа и един рунд. Но ако излезем с малките ръкавици и успея да го сваля, той няма да издържи дори и рунд. В MMA има толкова различни начини да се спечели мач, че за един бокасьор е много трудно да се изяви на нашето ниво".

"Какво искате да кажат хората за вас, когато кариерата ви приключи?"
"Да ме нарекат "Мохамед Али на смесените бойни изкуства". Аз също съм колоритна личност като него".

"7 дни спорт"

Капитанът на Лудогорец чете на деца

Инициативата се проведе в НУ “Васил Левски” в град Лозница

Джокович към Григор: У нас говорим за теб

Сърбинът забранил на сина си да носи гривни като на българина

Футболният отбор на Народното събрание с контрола във Враца

Вижте подробности

Александър Сано: Не повярвах, че световният ред допусна българин да вземе Златната топка (ВИДЕО)

Актьорът с култови признания в подкаста на Код Спорт

Зидан поема олимпийския огън във Франция

Треньорът част от подготовката за игрите

Новият враг на Барса с голям гаф на "Герена"

Ковач е недолюбван от феновете на Левски

Задава се шоу! Стоичков срещу Балъков

Вижте подробности

Турска легенда свали лампа, за да закачи секс люлка, потроши имение

Вижте подробности

Секс скандал в женския футболен тим на Бразилия

Вижте подборности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки