Витоша призова феновете си за подкрепа в мача с Верея

"Ние вярваме в момчетата, вярваме и във Вас! Подкрепете ни срещу Верея!"

Витоша призова феновете си за подкрепа в мача с Верея

Витоша призова феновете да подкрепят отбора в мача срещу Верея в понеделник. Ръководството на тима публикува съобщение на официалния сайт, с което да мотивира запалянковците. Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"Всяко ново начало е трудно, нерядко болезнено и разочароващо. Всяка нова стъпка в неизвестното те изправя пред изпитания, които не си очаквал и за които невинаги си на 100% готов. Падаш, ставаш, пак падаш… Важното е да продължиш и да се бориш с всички сили!

Нашите момчета веднъж вече показаха, че не се страхуват от неизвестното, че могат да влязат смело в голямата битка и независимо от всички негативни и язвителни приказки, подмятания и очаквания, могат да излязат от нея победоносно вдигнали ръце. Направиха го срещу дубъла на ЦСКА-София в края на май, направиха го напук на всички и в началото на юни срещу Нефтохимик, за да увековечат имената си в историята на българския футбол.

Сега същите тези храбри момчета, които извървяха пътя от аматьорските групи до родния елит за отрицателно време, имат нужда от подкрепа, за да продължат да творят история, като запишат първа победа в майсторската група на България.

Нека засвидетелстваме подкрепата и вярата си в тях следващия понеделник от 18:00 часа, когато на стадиона в Бистрица гостува отборът на Верея. Нека им дадем сила, воля и кураж, за да започнат отново онова, което с лекота правеха през целия минал сезон – да побеждават! Вярваме в тях, вярваме и във Вас!

Благодарим Ви!"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки