ЦСКА с равенство срещу Реал

Сърбите поведоха в резултата в средата на второто полувреме, а ЦСКА изравни минути по-късно след попадение на Мартин Аврамов

ЦСКА с равенство срещу Реал

 Юношите на ЦСКА до 15 години завършиха наравно 1:1 със сръбския Реал (Ниш).


Контролата се състоя в Банско, където армейците са на лагер, а Реал пристигна в зимния курорт за международен турнир, който започва утре.

 
Сърбите поведоха в резултата в средата на второто полувреме, а ЦСКА изравни минути по-късно след попадение на Мартин Аврамов. Червените, водени от Христо Марашлиев, пропуснаха още няколко отлични възможности пред вратата на Реал, който е шампион от последното издание на предстоящия международен турнир. 
 
 
До момента на лагера в Банско ЦСКА U15 записа равенство 2:2 с Берое след голове на Цветомир Цанев и Мартин Смоленски и победа над Локомотив (Горна Оряховица) с 5:1, като в мача се разписаха Мартин Сотиров (2), Данаил Стойчев, Георги Манев и Веселин Борисов. 
 
 
 
Утре (22 август) от 16:00 часа ЦСКА излиза срещу Пирин (Благоевград) в последна проверка по време на лагера. След двубоя армейците се прибират в София, където ще се подготвят до старта на сезона в Елитната юношеска група до 15 години, който ще бъде даден на 2 септември.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки