Берое търси нападател и централен защитник

Берое е преговарял с бившия си таран Исмаил Иса, който в момента поддържа форма с родния Светкавица Търговище

Берое търси нападател и централен защитник

 Берое опитва да привлече още един централен нападател, въпреки че си осигури услугите на доказания голмайстор Мартин Камбуров. Заралии искат да имат негова алтернатива, тъй като използваният на Върха на атаката румънец Негруц номинално е офанзивен халф. Досега бившият играч на Панду-ри не се представи убедително в ролята на централен нападател.

Така под Аязмото до последно ще се оглеждат за попълнение на този пост. Берое е преговарял с бившия си таран Исмаил Иса, който в момента поддържа форма с родния Светкавица Търговище. Двете страни обаче поне на този етап не са успели да стигнат до споразумение и Иса продължава да бъде свободен агент. Той също така отказа предложение от Локо Пд.
 
Освен нападател Берое търси и централен защитник. В тази зона заралии изпитват известни затруднения, като Динков не е много сигурен дотук, а Хаджиев не получава шансове от треньора Томаш.
 
Заралии снощи се разписаха за 5-и пореден път в Първа лига след ремитата по 1:1 с Дунав, Пирин и Ботев и разгрома 4:1 над Славия в София.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки