Терзиев: Херо ще успее, защото държи на дисциплината

Централният защитник на Лудогорец Георги Терзиев се очаква да започне като титуляр в реванша със Судува утре

Терзиев: Херо ще успее, защото държи на дисциплината

 Централният защитник на Лудогорец Георги Терзиев се очаква да започне като титуляр в реванша със Судува утре. Причината е, че Козмин Моци е наказан. В първия мач преди седмица Терзиев остана резерва за сметка на Пластун. В Литва обаче двамата ще си партнират.

 
"Всеки знае важността на този мач. Той се явява най-ключовият. Надявам се да влезем в групите на Лига Европа. Не мисля, че има някой в тима, който да се притеснява преди реванша. Мач като мач. Аз и моите колеги сме играли и по-важни двубои. Притеснението трябва да е при съперника. Очакваме в този двубой Судува да са по-отво-рени, защото трябва да връщат голове. За нас това ще е по-добре, тъй като ще имаме повече празни пространства", каза Терзиев пред "Гонг".
 
За работата си с Димитър Димитров-Херо в Черноморец Бургас той каза: "За треньора или хубаво или нищо. Доста неща съм научил от него. Той ми gage пътя към големия футбол. Смея да твърдя, че опитът, който придоби в чужбина, ще му помогне. Димитър Димитров ще успее в Лудогорец, защото държи много на дисциплината. Той е показал, че е силен характер, а тук сме само такива играчи. Аз винаги се боря за титулярно място. В договора ми никъде не пише, че трябва да играя постоянно. Конкуренцията е голяма. Ще се опитам да се възползвам от шанса".

Терзиев бе извикан от селекционера на България Петър Хубчев за световните квалификации с Швеция (31 август) и Холандия (3 септември). Той е единственият представител на Лудогорец.
 
"Очаквам да се представим добре и в двата мача, защото са изключително важни. Всички трябва да се раздадем макси-мално", завърши централният защитник.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки