Семейна трагедия за защитник на ЦСКА

Почина роднината на Дюлгеров Гергана Дафинова, за която ЦСКА имаше кампания за набиране на средства за лечение

Семейна трагедия за защитник на ЦСКА

 Защитникът на ЦСКА Александър Дюлгеров, който се възстанови от контузия и се очакваше да попадне в групата за предстоящия мач с Берое, може все пак да пропусне двубоя в Стара Загора в събота от 18:45 часа.

 
Причината за това е семейна трагедия за 27-годишния бранител. Почина роднината на Дюлгеров Гергана Дафинова, за която ЦСКА имаше кампания за набиране на средства за лечение.
 
 
31-годишната Гери, майка на 2 деца, беше диагностицирана с амиотрофична латерална склероза и не успя да пребори болестта. Кампанията за лечението й е прекратена.
 
 
В подкрепа на инициативата за събиране на средства Александър Дюлгеров обеща да подари фланелката си от миналия сезон, подписана от всички футболисти, на човека, дарил най-голяма сума. Три топки пък ще бъдат дадени на произволно избрани дарители.
 
 
Фланелката ще пътува за САЩ, където живее Асен Велинов - голям фен на ЦСКА и близък на семейството на Гери, който внесе най-голяма сума в дарителската сметка за нейното лечение - 400 паунда.
 
 
Трите топки с автографи ще получат Нниколай Стоянов, Крум Христов и Александър Табутов.
 
Събраните пари ще останат като наследство на двете деца на Гергана и сметката ще бъде замразена, докато те на навършат 18 години.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки