Мартин Камбуров: Целта на Локомотив (София) е класиране за евротурнирите

Днес Мартин Камбуров получи наградата си за играч номер едно на 17-ти кръг. Журналистите гласували в анкетата на пресклуб „България” и вестник „Футбол” отредиха първата позиция за футболиста на Локомотив (София) с 11 гласа. Втори, с осем гласа е Дормушали Саидходжа от ЦСКА, трети се нарежда Мирослав Манолов от Черно море с два гласа.

Мартин Камбуров: Целта на Локомотив (София) е класиране за евротурнирите

Днес Мартин Камбуров получи наградата си за играч номер едно на 17-ти кръг. Журналистите гласували в анкетата на пресклуб „България” и вестник „Футбол” отредиха първата позиция за футболиста на Локомотив (София) с 11 гласа. Втори, с осем гласа е Дормушали Саидходжа от ЦСКА, трети се нарежда Мирослав Манолов с  два гласа. Това е четвърто избиране на Камбуров за номер едно на кръга.


„Радвам се, че пак съм в нашето първенство и помагам на Локомотив с каквото мога”, каза веднага след награждаването си Камбуров. Футболистът на се вижда като голмайстор на първенството, предвид това, че е пропуснал есенния полусезон в България. „Целта ми е да помогна на отбора и да изпълним целта си, която е класиране в евротурнирите”, допълни нападателят.


Разликата, която Камбуров забелязва в първенството ни от преди да заиграе в чужбина и след завръщането си, това е изравняването на силите и преодоляването на разликата между по-малките отбори и грандовете.


„За нас важното е да не се отпускаме, защото един отбор като направи 2-3 силни мача и вече започва да гледа по друг начин на нещата, което често играе лоши шеги. Срещу Левски и ЦСКА ние няма да излизаме като обречени, дори напротив”, каза още Камбуров.





Футболистът подкрепи старши треньора на Литекс и националния отбор Станимир Стоилов в позицията му, че на такива терени, каквито има в България трудно се играе футбол. „Мъри е прав. Не може да се играе на такъв терен, какъвто е този в Благоевград. В крайна сметка собствениците на клубове инвестират в играчи и искат нормални условия за провеждане на мачовете. Не може добри футболисти да ги пуснеш да играят на разорана нива”, аргументира се Мартин Камбуров.


Нападателят на столичните „железничари” не отхвърля и възможността да облече националната фланелка. Все пак, за него по-важни са изявите му с екипа на Локомотив. „Всеки би се гордял да играе за националния отбор. За мен важно е да направя добри игри в Локомотив и да изпълним целите си, а ако Мъри има нужда от мен и ме повика, аз ще се отзова на поканата”, заяви голмайсторът.
Вратарят на Локомотив (София) ще пренощува в разградската болница (ВИДЕО)

Александър Любенов бе изнесен на носилка от терена по време на мача с Лудогорец

Дончич: Тренирахме едно, а на мача се получи обратното

Треньорът на Локо (София) се оправда с многото кадрови проблеми

Първо в NS: Балъков фаворит за Локо София

Треньорската рокада все по-вероятна в "Надежда"

Локо София взе бивш таран на Сент Етиен

Маи идва в "Надежда" като свободен агент

Дончич се закани на Левски след отпадането за Купата

Треньорът на Локо (София) се надява тимът му да изненада "сините"

Спартак (Варна) шокира Локо (София) след дузпи и е първият 1/4-финалист за Купата (ВИДЕО)

Варненци бяха убедителни при наказателните удари

Черно море ще гони върха в „Надежда“

„Моряците“ гостуват на Локо Сф

Дончич: Щеше да е идеално да вземем точка от Лудогорец

Треньорът на Локо София призна класата на противника

Дончич след дебюта: Вече изглеждаме като отбор

„Това е двоен успех за нас“, каза новият треньор на Локо Сф

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки