Сензациите в пресата: Ботев сложи цена от 200 хил. евро за 19-годишен халф

Верея чака халф от чужбина

Сензациите в пресата: Ботев сложи цена от 200 хил. евро за 19-годишен халф

"24 часа": „Ботев" (Пд) сложи цена от € 200 000 за халф

 

Цена от 200 000 евро са заковали от пловдивския „Ботев" за 19-годишния халф Яя Меледже. Роденият в Кот д'Ивоар дефанзивен полузащитник е пожелал да си тръгне без финансов иск. Не бил щастлив от факта, че в последните мачове е резерва. Договорът на Меледже с „Ботев" е до лятото на 2019 г. и в него няма клауза нонстоп да е титуляр, съобщиха от пловдивския клуб.

 

„Жълто-черните" обърнаха втородивизионния „Несебър" от 0:1 до 3:1 в контролен мач, игран в „Коматево". Бившият футболист на „Нефтохимик" Стамен Ангелов откри за гостите. После с голове на Фелипе Бризола, Дуде Ндонгала и юношата Здравко Жилов с добавка „Ботев" стигна до успеха. Бразилецът Густаво Афонсо се понрави с техника в дебютните си 40 мин.

 

"Тема спорт": Верея чака халф от чужбина

 

 

Верея очаква през идната седмица халф от чужбина, съобщава „Тема Спорт“. Става въпрос за свободен агент с европейски паспорт. Засега неговото име се пази в тайна. Според запознати полузащитникът идва от Франция. Наставникът на заралии Илиан Илиев се надява да подсили тима си в офанзивен план. Той иска да вземе и защитник.



Обстановката в клуба вече се нормализира, след като ръководството раздаде пари. Заради забавени плащания играчите бойкотираха тренировка преди визитата на Витоша Бистрица.



От управата са уверили треньора Илиан Илиев и футболистите, че вече няма да имат проблеми от подобно естество.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки