С дебелия флумастер: Хубчев зачеркна трима!

Националният селекционер изрази разочарованието си от някои футболисти

С дебелия флумастер: Хубчев зачеркна трима!

Селекционерът Петър Хубчев, който изгледа двубоя с Холандия от трибуните, заради отстраняването му от пейката при победата над Швеция, изрази разочарованието си от някои футболисти. Той бе доста критичен и изрази мнение, че има футболисти, които си мислят, че са в националния отбор по право, без да се раздават. Поради тази причина специалистът обяви, че повече може и да не ги вика.



„Много неща не ми харесаха, които касаят футболната игра, но едно нещо беше очевидно - ние не бяхме по-свежият отбор, физически тотално отстъпвахме. Най-лесното оправдание е, че сме станали рано за пътуване. Със сигурност и то е изиграло някаква роля, но това е най-лесното оправдание. Аз се сещам веднага за още няколко. Има и още нещо, което се видя от трибуните - има момчета, които си мислят, че са национали по право, без да дават всичко от себе си. Също така има момчета, които въпреки тази умора, се опитаха да минат тази граница и дадоха всичко от себе си. Ще разговаряме и с едните, и с другите", каза Хубчев, който на въпрос може ли някои повече да не бъдат повикани, отговори: „Разбира се. Откакто сме ние, съм убеден, че викаме най-добрите футболисти. Качествата ги имат, но това не е достатъчно. Трябва много сърце и хъс. Не го виждам в някои хора. Ще им го кажа директно на тях".



От показаното на терена най-логично е бронзовият медалист от Щатите да е най-разочарован от Александър Цветков, дебютантът Атанас Зехиров и защитникът Георги Терзиев.



Селекционерът разясни и предприетите от него промени в стартовия състав в сравнение с мача срещу Швеция.



„Не обичам да споменавам конкретни имена, но има обективни причини, които ни накараха да извършим промени в състава. След като сме загубили, значи сме сбъркали. Но съвсем ясно знаехме какво искаме. Преди мача направих разбор с момчетата, че дори и 2:0 да стане, ние сме такъв отбор, че можем да се върнем в мача по всяко време. Тъй че не би трябвало да се объркваме и да отписваме мача още в 7-ата минута. Какво като са ни вкарали гол? За мен е очевадна разликата във физическо отно шение между нас и Холандия. В такива индивидуални двубои те са много по-добре подготвени. Не бързайте да говорите за израстване. Ще има такива коментари, но аз не бързам. След като сме загубили, най-голямата причина съм аз. Не бях там, където трябва да бъда. Малко ме интересува кой какво е казал. Заради похвалите едва ли не, трябва да се чувствам най-големият треньор. Но ако трябва да съм честен, позитивите са повече от негативите. Негативите ще ги кажа директно на момчетата в очите", разясни Хубчев.
 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки