Сензациите в пресата: ЦСКА удари греда с бразилец

Черно море чака две крила

Сензациите в пресата: ЦСКА удари греда с бразилец

 

"Тема спорт": Удариха греда с бразилец

 

ЦСКА не успя да привлече нападателя Гилерме Делаторе в последния ден от трансферния прозорец. Армейците не са постигнали договорка с неговия клуб Атлетико Паранаензе за формата, под която да бъде взет. Делаторе е бил на челно място в селекционния списък за върха на атаката и от ЦСКА до последно са опитвали да го уредят. Основната опция е била Делаторе да премине под наем в Борисобата градина, но бразилският клуб се е дърпал. И в заключителния ден от трансферния прозорец червените са прекратили преговорите.



По този начин привличането на нападател остава за зимата. Дотогава в ЦСКА ще разчитат основно на Каранга, а в случай на контузия или наказание ще се прибягва към Кубемба или Милчо Ангелов. Кулма също може да бъде преквалифициран на върха на атаката.



През лятото армейците разделиха с вътрешните халфове Бумал и Симао, както и с офанзивните португалци Арсенио и Педро. Червените взеха вратаря Черниаускас, централния защитник Барт, вътрешния халф Лое и двама с атакуващи функции - Тиаго Родригес и Енрике Рафаел.



ЦСКА вече следи футболисти, които евентуално ще от та да привлече през зимния трансферен прозорец.

 

"Меридиан мач": Кузман Маринков се изрепчи на Камбуров

 

Ключови думи: ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки