Несломимият Стенли стана част от звездите в отбора на Христо Стоичков в Стара Загора

Стилиян Петров също ще се включи в звездния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков и приятели

Несломимият Стенли стана част от звездите в отбора на Христо Стоичков в Стара Загора

Големият български футболист Стилиян Петров също ще се включи в звездния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков и приятели. Бившият капитан на националния ни отбор потвърди, че ще уважи Камата и ще участва в паметния мач, който ще се проведе на 20 септември в Стара Загора.

 

С присъединяването на един от най-великите полузащитници на България публиката на стадион „Берое“ ще има отново невероятната възможност да види в действие мощното атомно трио Димитър Бербатов - Стилиян Петров – Мартин Петров. Тримата ще се изправят срещу едни от най-големите легенди на испанския гранд, включвайки се в отбора на Камата и приятели. Участието на Стенли е поредното доказателство, че датата 20 септември ще се превърне в истински празник за всички футболни фенове в „града на липите“.


Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“, част от „Стара Загора – Европейски град на спорта“, е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора.  Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки