Гонзо: В играчите ми има някакъв страх

Наставникът на Черно море потвърди, че няма да взима Нар или Адениджи

Гонзо: В играчите ми има някакъв страх
Треньорът на Черно море Георги Иванов остана много разочарован след загубата от Берое с 0:2 в Стара Загора. Наставникът заяви, че отборът му не е достатъчно мотивиран и е играл много слабо през целия мач. 

Гонзо заяви, че няма да привлича Франсис Нар или Бабатунде Адениджи, но ще има нов..
 
"Предвид играта закономерно загубихме. Играхме слабо и двата им гола са от наши грешки. Второто полувреме се опитахме да променим нещо, но не ни стигнаха силите. Имахме ситуации, които да променят развоя. Накрая те можеха да вкарат още, защото се втурнахме напред", обясни наставникът.
 
"Самите играчи не осъзнават, че всеки мач трябва да се борят. Берое бяха много по агресивни и логично спечелиха. Имахме хора, които бяха контузени 2,3 седмици. Тази седмица 8 не бяха с отбора. Футболистите трябва да осъзнаят, че ако искат да сме сериозен отбор трябва да играят всеки мач. Последните 2 мача не играем футбола, който можем. В играчите има някакъв страх и не играят нестандартно", добави Гонзо.
 
"И определени играчи разочароваха, и отборната игра. Трябва да променим доста неща. Не съм доволен от самата мотивация на играчите. Целият отбор не показа нивото, което може. Сега ще има сериозна седмица с тренировки. Нашият отбор има сили да победи ЦСКА. Няма да взимаме Нар или Бабатунде, но ще вземем външен полузащитник. Трябва ни друг бърз футболист", завърши треньорът на Черно море.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки