Станислав Генчев: Отиваме за три точки в София

Етър гостува на Септември в понеделник

Станислав Генчев: Отиваме за три точки в София

„Етър” ще се опита да продължи серията си от четири поредни мача без загуба при гостуването си на „Септември” в последния мач от кръга на Първа лига. Нещо повече – „виолетовите“ искат задължителни три точки срещу добре познатия съперник. Миналата година двата тима бяха основни претенденти за елита, като етърци спечелиха и двата си мача с по 2:1. Етърци отпътуваха за столицата днес по обяд.

 

„Надяваме се да играем добре и да спечелим. Отиваме в София за трите точки. В серия сме от четири мача без загуба, съперникът също е в подем и това е предпоставка за един добър мач. Надявам се и зрителите да останат доволни. Но аз пак казвам, отиваме за победа, гоним си нашите цели, а основната цел на „Етър” е да спечели трите точки”, коментира старши треньорът Станислав Генчев.

 

Почти всички основни играчи са на линия за мача. Веселин Минев, Ерик Почански, Румен Руменов и Георги Сърмов са напълно възстановени и попаднаха в групата. От Сърмов, който лекуваше счупена костица на дланта, се очаква да направи официален дебют за „болярите“.

 

За първи път в групата влиза и младият централен защитник Пламен Гълъбов, който бе преотстъпен от ЦСКА до края на годината. Другият 21-годишен играч, преотстъпен от ЦСКА – Никола Колев, ще се присъедини към „Етър” за пръв път едва днес направо на лагера преди мача. Той също е картотекиран, но е извън групата. Единствените отсъстващи са централният бранител Венци Василев, който лекува контузия, и отпадналият в последния момент поради травма ветеран Тодор Колев.

 

Групата на „Етър” за мача: Хр. Иванов, Акалски, Скерлев, Пехливанов, Минев, Гълъбов, Александров, Апостолов, Кямил, Руменов, Ивайлов, Сърмов, Атанасов, Вълчанов, Почански, Стоянов, Бадара, Петков.

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки