"Червен" шеф със скандално разкритие: Едни 50 000 се разхождаха в съблекалнята на верейките

Каранга благодари на феновете на ЦСКА за подкрепата

"Червен" шеф със скандално разкритие: Едни 50 000 се разхождаха в съблекалнята на верейките

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов публикува любопитен статус в социалната мрежа Facebook 24 часа след двубоя с Верея (3:0). В събота около 22:00 часа Стоилов написа: "От очевидци: едни 50 000 се разхождаха в съблекалнята на верейките, но така и не се разбра къде отидоха?".



От доста време се говори, че на съперници на ЦСКА се обещават премии от трета страна. Съпротивата срещу армейците ще става все по-ожесточена с напредването на шампионата, още повече предвид силната форма на отбора.



Централният нападател Фернандо Каранга пък благодари на феновете на ЦСКА за подкрепата и им честити 69 години от първата титла, спечелена през 1948-а.



"Поредна стъпка към голямата ни цел, за която всички жадуваме! Посвещавам гола си на всеки един поотделно и най-вече на тези невероятни фенове, които прегърнах (б.р. - тези с инвалидни колички на пистата на "Армията")! За мен те са много важна част от нашето семейство и искрата в очите им, която видях, беше наистина нещо много специално за мен! Поздравявам всички цесекари с 69-годишнината от първата ни титла!", написа Каранга в социалните мрежи.



Бразилецът в момента чака издаването на български паспорт, като развитие по въпроса вероятно ще има до края на годината.



Играчите на ЦСКА подновяват занимания днес следобед в Панчарево. Голяма част от тях пътуваха до родните си места или по морето - Слънчев бряг и Гърция, където разпуснаха в кратката си почивка.



В четвъртък или петък отборът ще замине на лагер по родното крайбрежие, като най-вероятно ще отседне в Албена. На 16-и (събота) ЦСКА гостува на Черно море, а на 19-и (вторник) пътува до Несебър за 1/16-финал за Купата на България. Веднага след мача с Несебър отборът се прибира в София.
 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки