ЕКШЪН: Фенове прекъснаха тренировката на Локомотив (Пд)

Искаме да покажете сърце, нищо друго, беснеят привържениците

ЕКШЪН: Фенове прекъснаха тренировката на Локомотив (Пд)

Над 50 фенове на Локомотив (Пловдив) прекъснаха тренировката на Лаута, информира PlovdivDerby.com. Сред тях е имало, както представители на крайните ултрасите, така и по-умерени привърженици.

 

Хората са изразили своето недоволство от показаното в мача с Пирин (0:5). Треньорът Войн Войнов е бил критикуван, че той и помощниците му не могат да мотивират играчите. 
 
На футболистите пък им е било също потърсена сметка за бехаберната игра. Играчите бяха попитани защо след като всичко им е платено не защитават с достойнсво фланелката на Локо Пд. 
 
Въпреки голямото разочарование феновете запазиха добрия тон и нито играчи, нито треньори бяха обиждани.
 
„Искаме от вас да не падате по такъв начин. Има загуби и загуби. Никой не иска от вас само победи, но искаме мъжка игра. Демотивирате публиката. Неразбориите в клуба се отразяват на нас. Чуваме от треньора, че еди кой си играч е наш, а след няколко дни четем, че той ще играе в друг отбор. Излагате нас, разберете го! Искаме от вас да покажете сърце. Нищо друго, само покажете сърце за този отбор“, заявиха феновете.
 
Димитър Везалов бе играчът, който показа мъжество и взе думата. Феновете изслушаха търпеливо, както има да им каже футболистът. Везалов, Кики и Крумов бяха в непосредсвена близост до феновете. В най-външната част на кръга пък бяха помощниците на Войн Войнов, както и чужденците Бедиме и Диао.  
 
Разговорът продължи близо час.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки