Актриса ще е съдия в Баскетболния ден

Билетите за шоуто вече са в продажба

Актриса ще е съдия в Баскетболния ден
Едно от най-популярните лица от малкия екран у нас напоследък – актрисата и манекенка Десислава Бакърджиева, ще се включи в Баскетболния ден на 17 септември.
 
Красавицата, нашумяла с ролите си на д-р Хинова в „Откраднат живот“, Нели Иванова от „Стъклен дом“ и др. ще влезе в ролята на съдия в демонстративния мач между Ветерани и Журналисти в рамките на надпреварата в Деня на София.
 
Шоуто на пишещи и коментиращи срещу бивши величия на терена ще започне в 11:30 в зала „Универсиада“ в столицата и ще предложи истинско шоу и урок по история на баскетбола на участници и фенове.
 
Актрисата, макар и носител на черен колан по карате, всъщност има сериозна баскетболна жилка. Неин баща е бившият рефер и настоящ дежурен представител на БФ Баскетбол Иван Бакърджиев.
 
Деси ще помага в съдийската тройка за мача на две не по-малко популярни имена в баскетболните среди – един от най-добрите ни съдии в миналото Ангел Иванов и доскорошният главен редактор на баскетболния сайт bgbasket.com Любомир Нешев, който се върна специално от специализацията си в САЩ, за да подкрепи Баскетболния ден.
 
 Билетите за първия Баскетболен ден у нас вече са в продажба в мрежите на Ticket Pro, както и онлайн на www.ticketpro.bg.
 
Пропуските за двубоите са с цени съответно 6 лв. за възрастни и 3 лв. за ученици. Деца до 12 години ще влизат безплатно.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки