Станимир Беломъжев се вози в нова кола

Ориентировачът ще събира спокойно всичката си екипировка

Станимир Беломъжев се вози в нова кола
Световния шампион по ски ориентиране Станимир Беломъжев вече няма да се притеснява, когато тръгне на път за поредното си състезание.
 
Елитният ни спортист получи чисто нов автомобил от последния си спонсор, в който спокойно ще може да събира цялата си екипировка.
 
"Разбираме инвестициите в спорт като част от нашата философия и отговорност, защото спортът ни поддържа в добра форма, в каквато са и нашите автомобили. Подкрепяме Станимир, защото той е един от спортистите със забележителни постижения за българския спорт и за нас е гордост бъдем част от неговия успех”, каза представителят на спонсора Ивайло Кирков. 
 
„Още преди титлата имахме идея за партньорство. Благодарен съм на всички, които ме подкрепят – на личните ми спонсори, на генералните ми спонсори.
 
След трудностите, през които преминавам, и въпреки че спортът ми е не е олимпийски и не се отразява по телевизията в България, а медиите не му обръщат много голямо внимание, те винаги са били зад гърба ми и винаги са ме подкрепяли. Независимо какви проблеми и трудности имам“, коментира Беломъжев. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки