Пловдив ще приеме големия финал на Градските Байк Серии

За участие в надпреварата до този момент са се записали над 80 души

Пловдив ще приеме големия финал на Градските Байк Серии

 Тази неделя 17.09, Пловдив ще приеме големия финал на Градските Байк Серии!

 
Десетки колоездачи от цяла България и съседна Македония ще премерят сили в зрелищната колоездачна надпревара Тепето Ърбан Даунхил – трети, финален кръг от Българските Градски Байк Серии за 2017!
 
 
Пловдив предлага отлични условия за провеждане на подобни състезания и тази година за първи път ще бъде домакин на кръг от екстремната вело надпревара. Състезателното трасе е позиционирано на Хълма на Освободителите и включва множество интересни елементи.
 
 
Дължината на трасето е малко под километър, стартира от паметника на Альоша и финишира при мономента на Васил Левски при бул. Руски и включва в себе си множество стълби, камъни, скоростни пътеки, скокове и други специално изграден дървени конструкции.
 
 
За участие в надпреварата до този момент са се записали над 80 души, а организаторите очакват броя на участниците да надхвърли 100 човека, както при предните два кръга в Габрово и Плевен.
 
Тепето Ърбан Даунхил се провежда с подкрепата на Община Пловдив и има за цел да се превърне в ежегодна традиция. Организаторите на събитието приканват всички жители и гости на града да дойдат да гледат на място в парк Бунарджика атрактивната вело надпревара и да подкрепят участниците тази неделя 17-ти септември! Квалификациите започват в 12:30, а големия финал ще стартира точно в 15:00 – вход свободен!

 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки