Започна обратното броене до мача на Стоичков

Вратите на стадиона в Стара Загора отварят в 17:30 часа

Започна обратното броене до мача на Стоичков
Обратното броене до феноменалното футболно шоу в Стара Загора „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Христо Стоичков и приятели“ стартира от днес.
 
До уникалното събитие, което на 20 септември ще събере на зеления терен едни от най-големите имена на испанския гранд и всепризнати български футболни величия, остават броени дни. Зрителите и гостите на града ще трябва да се запознаят с организацията в деня на срещата, за да няма излишна суматоха. 
 
Пропускателният режим за влизане на стадион „Берое“ ще се осъществява през общо 5 контролно-пропускателни пункта (КПП) в периферията на стадиона - 3 КПП-та откъм кръговото кръстовище пред самия стадион, които ще водят към входове с номера 1, 2, 3 и 4 и още две КПП-та откъм улица „Берое“, които ще водят към входове с номера 5 и 6.
 
Пунктовете ще бъдат отворени от 17:30 ч., а самите входове на стадиона ще започнат да се пропускат посетители от 18:00 ч. Затворен за преминаване за автомобили ще бъде района около стадиона, а именно ул. „Братя Митови“, ул. „Берое“, както и кръговото кръстовище пред стадион „Берое“. 
 
Забранено ще бъде влизането на стадиона с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства.
 
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на стадиона също е стрoгo забранено.  Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възстановена стойността на билета.
 
В деня на събитието специализирани медицински екипи ще бъдат разположени на секторите А и В.
 
Лица до 18 години ще могат да присъстват на шоуто с пълнолетен придружител и попълнени два броя декларация. 
 
Най-големите фенове на носителя на „Златната топка“ Христо Стоичков ще имат възможност да се сдобият с фен артикули на Камата в специално обособени пунктове пред входове 1,2 и 5.   
 
Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“, част от „Стара Загора – Европейски град на спорта“, е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа.
 
Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора. Пропуските са с цени между 30 и 80 лв.

 

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки