Националите по плажен футбол два пъти повеждаха срещу Гърция, но паднаха с 3:4

Втори пореден мач на "лъвовете" започна с ранен гол в тяхната врата

Националите по плажен футбол два пъти повеждаха срещу Гърция, но паднаха с 3:4

 Националният отбор на България по плажен футбол записа загуба и във втория си мач от финалите на Евролигата, които се провеждат в Терачина, Италия.


Както и във вчерашния двубой с Естония, в който паднаха с 2:4, днес нашите отново показаха добра игра, но нямаха късмет и отстъпиха с 3:4. Тимът ни дори поведе на два пъти в резултата, но допусна две попадения в края и така загуби всякакви шансове да играе в мачовете за някое от местата от първо до четвърто.
 

Втори пореден мач на "лъвовете" започна с ранен гол в тяхната врата. Още в 20-ата секунда елините получиха право да изпълнят статично положение от центъра и поведоха с 1:0 чрез Триатафилидис. В 7-ата мин. обаче Илиан Илиев изравни с прекрасен удар по въздуха зад центъра, след който топката се удари в горната греда и тупна зад голлинията. В края на първата третина Иван Мартинов изпълни статично положение от добра позиция, но вратарят изби топката.


 
В началото на втората част българите заиграха много по-нападателно, а в 15-ата минута Георги Тузаков направи 2:1 за България. Той получи много добър пас от Иван Мартинов от корнера и с хубав диагонален удар даде аванс на тима ни. При този резултат завършиха вторите 12 минути.
В първите секунди на заключителната третина Папастадопулос направи 2:2 с удар по пясъка от центъра, след който топката мина под плонжа на Добромир Господинов. 

 
В 28-ата минута Филип Филипов пропусна да се разпише, но секунди по-късно това стори Мартинов. Опитният ни национал засече прекрасно топката от въздуха и с фалцов удар я прати неспасяемо в далечния ъгъл - 3:2. За съжаление радостта на българите трая само няколко секунди, тъй като Константакис изравни веднага с удар по земя. Две минути и половина преди края на мача Павел Адамов си извоюва добра позиция за стрелба, но нямаше късмет при удара.


В предпоследната минута на двубоя Кафантарис преодоля двама футболисти на България и безпроблемно вкара в мрежата, оформяйки крайното 4:3 за южните ни съседи. Така Гърция и Естония са с по две победи и утре ще решат кой ще играе на финал в Дивизия "Б". България пък излиза в 10,45 ч. срещу Румъния и при победа ще играе за пето/шесто място в неделя.
Първият в България VIP Bell Link GRAND бе спечелен на сайта на WINBET

Късметлията спечели над 210 хиляди лева

Българин в преследване на олимпийска квота в гребането

Вижте подробности

Без наши на финалите на отделните уреди на Европейското по спортна гимнастика

Вижте подробности

Белослава Кръстева на половин точка от върха на Европейското по шахмат

Днешният ден се оказа успешен и за повечето от останалите българки

Министър Глушков откри младежкия форум „Огласи визията си. Бъди информиран, подготвен, ангажиран“

С дейни хора като Вас ни очаква бъдеще, обяви министърът на младежта и спорта

WINBET с 50 лв. бонус при 50 лв. депозит за нови клиенти

Новите потребители на сайта winbet.bg ще могат да изтеглят сумата на бонуса след само три разигравания

WINBET предлага още възможности за по-високи печалби с новия VIP Bell Link джакпот

Още по-вълнуващо казино преживяване с избрани игри на EGT Digital на сайта winbet.bg

Салимова завърши с реми в Турнира на претендентките

Китайски сблъсък за световната титла, Нургюл 7-ма в дебютното си участие

Ансамбълът ни с 6-о място на обръчи на СК в Баку

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки