Томаш: Индивидуално бяхме под всякаква критика

Наставникът на Берое поздрави колективния дух на възпитаниците си след победата над Етър с 2:1

Томаш: Индивидуално бяхме под всякаква критика
Старши треньорът на Берое Александър Томаш не остана доволен от играта на неговите играчи по време на срещата с Етър във Велико Търново (2:1).
 
Наставникът, заяви, че индивидуално играчите му са били под всякаква критика, но отборният дух е спечелил срещата.
 
"През седмицата загатнах на нашите футболисти, че ни чака тежък мач. По български подходихме, играхме на 30%. Влязохме лежерно и мислихме, че нещата ще се случат сами.
 
Техният гол ни събуди, но когато предварително не си настроен и убеден, че си на максимум, нещата се получават сложно. Искам да поздравя отбора за характера. Индивидуалните качества бяха под всякаква критика, но колективът спечели", сподели Томаш.
 
"Играчите подтиснаха егото си в името на отбора. Щом днес спечелихме мача можем да направим боеспособен отбор, който играе футбол. Днес нямаше футбол от нашия отбор. Поздравявам Етър и техния приятен футбол. Те ще имат резултати", добави наставникът.
 
"Искахме да притежаваме топката. Футболът не е хандбал и нашите бяха подведени от празните пространства в защитата на Етър. Трябва да сме търпеливи и да притежаваме повече топката. Не гледам точките, а само играта. Намираме се на голямо разстояние, от това което искаме. За собствениците и феновете е важно Берое да бъде в добра точкова ситуация, но трябва много работа. Потенциалът е на лице. В следващата седмица Адамович може да е на разположение. Иван Иванов има класа и може да даде допълнителна дълбочина в състава, но всеки трябва да е на максимума си", уточни Томаш. 
 
"Етър е футболен град, който заслужава футбол. Но пустата икономика спира растежа на младите футболисти. Нещата ще се развиват по-добре за Велико Търново", сподели Томаш за тимът, в който завърши кариерата си.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки