Играч от НБА си построил бункер заради урагана „Ирма”

Съотборникът му Родни Макгрудер се изплашил и хванал самолета

Играч от НБА си построил бункер заради урагана „Ирма”
Баскетболистът от НБА Удонис Хаслем разкри, че е отказал да се евакуира от Маями заради урагана „Ирма”, който удари града преди няколко дни.
 
Вместо това той е предпочел да остане в дома си, като преди това обаче се е сдобил със скъпо струващ бункер. 37-годишният център е роден в Маями и е прекарал цялата си кариера в този клуб.
 
"Израснал съм тук. Това не означава, че не зачитам мощта на майката природа, но аз си построих бункер, платих за него много пари и предпочетох да „потъна с кораба си като истински капитан”, заяви играчът от НБА.
 
Първоначално съотборникът на Хаслам в Маями Хийт - Родни Макгрудер щеше да чака урагана с него, но в крайна сметка се уплаши и промени решението си. 
 
"Родни изскочи навън и в последния момент се качи на самолета и отлетя. Той замина в събота сутринта и така останах единственият от отбора, който беше в бункера", обясни баскетболистът.
 

Хаслем играе в Маями от 2002 г. насам. Като част от отбора, той е три пъти шампион на НБА (2006, 2012, 2013). През миналия сезон той игра в 16 мача, като спечели средно 1,9 точки за мач. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки