Радуканов непримирим: Никой в Пирин не е над отбора

Наставникът заяви, че равенството с Витоша е справедлив резултат

Радуканов непримирим: Никой в Пирин не е над отбора

Треньорът на Пирин Милен Радуканов заяви, че равенството с Витоша (0:0) е заслужен резултат предвид показаното на терена.

 

Наставникът не промени мнението си за конфликта с Даниел Младенов, като заяви, че никой в отбора не е по-важен от колектива независимо от заслугите си.

 

"Справедлив резултат с оглед на това, което стана на терена. Имахме желание да спечелим, но не създадохме достатъчно голови положения. Липсваше ни самочувствие и спокойствие. Прибързвахме с топката и не си подавахме на време. Мачът беше посредствен и не ми хареса", бе мнението на наставника.

 

"Днес трябваше да играем на различни обороти. Труден ни е подобен начин на игра и не можем да държим дълго топката. Срещу силните отбори играем силно, а срещу отборите от нашата черга и новаците не толкова", констатира той.
 
 
"Без попълнения ще ни е много трудно. Ще видим как ще изкараме до зимата. В Пирин амбициите за Купата на България винаги са големи. Ще направим всичко възможно да продължим. С оглед на малкия кадрови потенциал ще е доста трудно", заяви треньорът относно мача с Ботев (Враца).
 
 
"Никой не над отбора заради заслуги или каквото и да е друго", лаконичен бе Радуканов относно дисциплинарната санкция на Даниел Младенов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки