Стоичков ще раздава автографи на книгата си в Стара Загора

Най-успешният български футболист за всички времена ще се срещне с фенове в Стара Загора

Стоичков ще раздава автографи на книгата си в Стара Загора

Христо Стоичков ще се срещне в Стара Загора с почитателите си и ще раздава автографи върху книгата си "Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8".



Най-успешният български футболист за всички времена ще се срещне с фенове в Стара Загора часове преди мача "Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков" на стадион "Берое". От 11:30 до 12 ч. на 20 септември до Регионалния исторически музей в града Христо Стоичков ще раздава автографи на онези, които са си купили книгата му "Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8" .



Наръчникът е с илюстрации на Христо Тренев и е под редакцията на Владимир Памуков и Тодор Шабански.
"Как да печелим във футбола..." дава отговор на най-важния въпрос в спорта:



"Как да победим?". Книгата се основава на натрупания от Стоичков опит и обобщава накратко основните принципи в играта така, че младите таланти да дадат най-доброто от себе си. Книгата е полезна като ориентир не само за начинаещите играчи, а и за професионални футболисти, треньори и фенове на най-популярния спорт.



В нея ще намерят по нещо и онези, които просто искат да знаят как се преуспява в живота. Някои от най-известните имена в световния футбол вече са оценили високо книгата на Стоичков. Според Лео Меси в нея може да се намери "най-важното за футбола, събрано на едно място", а според Жозе Моуриньо "когато прочетете съветите на Стоичков, вече сте много по-близо до победата". Андрес Иниеста добавя: "Най-накрая любимата игра има своя Навигатор към победата!".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки