Станислав Генчев потвърди: Титулярите на Етър ще почиват за Купата

„Новите Колев и Гълъбов ще започнат като титуляри”, разкри треньорът

Станислав Генчев потвърди: Титулярите на Етър ще почиват за Купата

„Етър“ стартира утре участието си в турнира за Купата на България срещу „Поморие“ от 16:00 ч. на стадион „Лазур“ в Бургас.

На седем основни футболисти ще даде почивка старши треньорът Станислав Генчев в мача за купата. Извън групата останаха Христо Иванов, Йордан Апостолов, Яни Пехливанов, Иван Стоянов, Александър Александров, Веселин Минев и Венцислав Василев.

Целта е да те да бъдат запазени за следващото гостуване на „Черно море“, което е още в събота от 20 ч. на стадион „Тича“. Венци Василев се възстановява още от контузия и пропусна последните мачове, но се очаква да бъде на линия за предстоящия мач във Варна.

Със сигурност дебют за етърци ще направят новопривлечените млади таланти Никола Колев и Пламен Гълъбов, като в групата за двубоя попаднаха и юношите на клуба Бранислав Ботев и Кольо Станев, които могат да запишат първи официални минути с представителния отбор на „Етър“.

„Този мач е важен за нас и няма причина да не се отнесем с уважение, трябва да продължим напред в турнира. Футболистите, които са били титуляри досега във всички мачове, ще получат почивка, но това е шанс за тези, които са играли по-малко, да се защитят. Новите Колев и Гълъбов ще дебютират за „Етър“ и дори ще започнат като титуляри. Превъзхождаме „Поморие“, но това не означава нищо – всичко се показва на терена, ако там не покажем че сме по-добри, каква полза, че сме по-класни „на хартия“, коментира старши треньорът Станислав Генчев.

В групата, която отпътува днес по обяд, влизат: Кирил Акалски, Цветомир Цанков, Джихат Кямил, Иван Скерлев, Пламен Гълъбов, Димо Атанасов, Ерик Почански, Никола Колев, Чавдар Ивайлов, Румен Руменов, Георги Сърмов, Иван Вълчанов, Иван Петков, Алиуне Бадара, Цветомир Тодоров, Тодор Колев, Бранислав Ботев и Кольо Станев.

Левски обяви кога пуска билетите за ЦСКА

Двата тима играят на 7 април

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки