Героят за Левски: С Обертан щяхме да бием доста по-рано

"Много трудно можехме да пробием техния блок", заяви Антонио Вутов

Героят за Левски: С Обертан щяхме да бием доста по-рано

Левски се измъчи максимално с Ботев (Гълъбово) в турнира за Купата на България. Все пак "сините" победиха с 1:0 на ст. "Трейс Арена", с гол в 111-ата минута на Антонио Вутов.

 

"Ботев (Гълъбово) седеше добре, компактно. Много трудно можехме да пробием техния блок. Играехме доста бавно. Не ни се полуи много добре играта. За късмет отбелязахме гол и продължаваме напред.

 

Габриел Обертан е най-класният ни футболист. На него разчитаме да прави разликата в мачовете. В тази среща, ако беше вътре, щеше да ни помогне да спечелим доста по-рано.

 

За един отбор от "Б" група, да срещне Левски, ЦСКА или Лудогорец, винаги дава 200 процента от себе си. Не ни даваха никакво пространство, веднага ни атакуваха агресивно и ние имахме едва 2 чисти шанса.

 

Надявам се да спечелим Купата. Борим се на два фронта. Дано вкарам още някой гол и в първенствто, защото в последните не мога. Но ще се съм по-щастлив, ако отборът побеждава. Не е топкова важно кой вкарва.

 

Със сигурност ще сме уморени за мача с Берое. Но затова сме група от 24 човека. Всеки един трябва да подаде ръка на отбора в такива трудни моменти. Изиграхме доста мачове за кратко време. Ще се отрази. Но съм сигурен, че останалите момчета ще ударят едно рамо на отбора", коментира Антонио Вутов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки