Владислав Стоянов: Случаят ми е специфичен, ще е добре, ако започна да тренирам през 2018 г.

"Надявах се на Шампионска лига", заяви вратарят на Лудогорец

Владислав Стоянов: Случаят ми е специфичен, ще е добре, ако започна да тренирам през 2018 г.

Вратарят на Лудогорец - Владислав Стоянов, даде интервю пред сайта на клуба, в което говори за контузията си и случващото се в Разград.

"Лекарите не са ми дали срокове за връщане в игра. Случаят ми е специфичен. Ще бъде доста добре за мен, ако през пролетта на 2018 година започна тренировки. Стисках палци на отбора пред телевизора. Не е приятно за един футболист да стои отстрани и да наблюдава своите съотборници. Надявах се Лудогорец да влезе в Шампионската лига, но и участие в групите на Лига Европа е голям успех", заяви вратарят.

"Първото ни участие в Лига Европа през 2014 година бе доста по-различно. Съперниците ни подцениха, дори минавахме за аутсайдер в групата, но видяхте какво се получи. Завършихме първи, без загуба, докато сега е друго. В Европа вече знаят за Лудогорец. Участвахме два пъти в Шампионската лига. Ще бъде много по-трудно. Истанбул Башакшехир, Хофенхайм и Брага са класни тимове. В групата няма изявен фаворит. Съперниците ни са корави отбори, добре подготвени тактически", добави Стоянов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки