Левандовски: Чувствам се добре в Мюнхен, защо да не изпълня договора си?

"От 10 години живея в свят на постоянни спекулации и слухове", заяви нападателят на Байерн

Левандовски: Чувствам се добре в Мюнхен, защо да не изпълня договора си?

Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски не пожела да коментира бъдещето си, но все пак намекна, че може да изпълни договора си с клуба.



Полякът е обвързан с баварския колос до 2021 година, но напоследък се появиха информации, че открито е заявил пред босовете желанието си да бъде продаден на Реал Мадрид догодина.



"Знаете колко бързо се случват нещата във футбола. Има играчи, които отговорят "Искам да завърша кариерата си тук". И после клубът им казва "Благодаря, но вече нямаме нужда от теб". Аз имам договор до 2021 година и ние се чувстваме много добре в Мюнхен", каза Левандовски пред списание 11Freunde.



"От 10 години живея в свят на постоянни спекулации и слухове, които ме свързват с клубове, интересуващи се от мен. Признавам, че в началото ми беше трудно да свикна с всички тях, но с времето човек свиква. Научих, че без това не мога да променя нищо."



"Мен не ме интересуват числата на пазара, или какво се случва с други играчи. Разбира се, че съм изненадан колко бързо се покачват трансферните суми, но аз гледам своята кариера. Казано на кратко - не ме интересува откъде идват парите, кой има пари и накъде отиват", отсече полякът.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки