ИЗВЪНРЕДНО: Много тежък удар за Левски!

Вижте какво сполетя Делио Роси преди гостуването на Берое

ИЗВЪНРЕДНО: Много тежък удар за Левски!

Треньорът на Левски Делио Роси получи много неприятна новина преди гостуването на Берое от десетия кръг на Първа лига, научи Novsport.com.

Голямата звезда на "сините" Габриел Обертан няма да може да се възстанови от контузия и почти сигурно ще пропусне гостуването под Аязмото. Французинът получи травма в края на мача със Септември (2:0) на Герена миналия петък. Тогава Обертан направи поредния си фантастичен мач със "синята" фланелка, вкара гол и заслужи аплодисментите на хилядите фенове по трибуните.

През тази седмица той тренира на облекчен режим, като пропусна двубоя за Купата на България с Ботев Гълъбово (1:0) и надеждите бяха да се оправи за Стара Загора. Това, обаче няма да стане и Делио Роси ще трябва да прави тактиката без Обертан. А това е притеснително, защото в негово отсъствие "сините" бяха безидейни в атака срещу Ботев Гълъбово и едва стигнаха до победата с гол на Антонио Вутов в 111-та минута.

Засега не е ясно и дали Габриел Обертан ще се оправи за следващия мач на Левски. Той е домакинство на Черно море, който вчера бе напуснат от легендата на "сините" Георги Иванов - Гонзо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки