Юношите на Левски биха Лудогорец (ВИДЕО)

„Не заслужавахме да загубим”, отсече Юри Васев

Юношите на Левски биха Лудогорец (ВИДЕО)

Лудогорец U19 загуби с 1:2 гостуването си в София на Левски в мач от VII кръг на първенството на Елитната юношеска група до 19 години.

След равностойна игра през първото полувреме, домакините все пак успяха да стигнат първи до гол и да се оттеглят за почивка с аванс от 1:0.

През втората част „орлите” вдигнаха оборотите и потърсиха обрат. По-добрата им игра принуди домакините да сгрешат при една атака и да я спрат по непозволен начин в наказателното си поле. Отсъдената за фала дузпа реализира за 1:1 лекувалият дълго контузия Цветослав Петров.

При ответната атака обаче разградчани не бяха достатъчно концентрирани при изсипана след фал в наказателното поле топка и разбъркване.

В него най-добре се ориентира играч на Левски, който реализира за 2:1.  

„Няма как да съм доволен от резултата. Мисля, че не заслужавахме да загубим, защото, особено през второто полувреме, показахме много добра игра и създадохме добри положения за гол. За жалост не успяхме да реализираме. Момчетата обаче демонстрираха дух и морал, които са достойни за уважение и аз се гордея с тях. Не бяхме губили мач от края на април, ето че и този момент дойде, но това е футболът”, коментира след последния съдийски сигнал Юри Васев, цитиран от официалния сайт на Лудогорец.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки