Черно море - Етър (0:0)

Двата отбора завършиха при нулево равенство

Черно море - Етър (0:0)

 Черно море и Етър завършиха 0:0 на своя стадион "Тича" в среща от 10-ия кръг на Първа професионална лига. 

 
След доброто начало на сезона, "моряците" изведнъж се сринаха и записаха четири поредни загуби във всички турнири. Поражението от Монтана (1:2) за Купата на България преля чашата и треньорът Георги Иванов подаде оставка, която бе приета от ръководството. Треньорското място поне временно ще бъде заето от асистента на Гонзо Емануил Луканов, който ще изведе отбора в този двубой и ще опита да спре негативната серия.
 
 
В Етър положението е малко по-оптимистично, но и там има какво да се желае. "Болярите" са в серия от три мача без победа (2 равенства и 1 загуба). Гостите днес обаче има защо да се надяват, че ще си тръгнат с нещо от този мач, а защо не и с трите точки. Възпитаниците на Станислав Генчев все още нямат поражение далеч от дома и това е доста впечатляващо.
 
 
Статистиката показва, че силите на двата отбора са доста изравнени в сблъсъците им през годините. В 32 изиграни срещи Черно море е с 15 победи, докато Етър има 13 успеха, а 4 мача са завършили наравно. Във Варна обаче везните силно се накланят в полза на "моряците" с 12 победи, 3 загуби и 1 реми.
 
 
ЧЕРНО МОРЕ: 77. Боровик, 6. Цветков, 9. Чунчуков, 14. Божилов, 15. Александров, 17. Костадинов, 18. Зехиров, 21. Илиев, 23. Хасани, 66. Старокин, 73. Сукуп
 
ЕТЪР: 1. Иванов, 25. Александров, 4. Скерлев, 20. Пехливанов, 14. Минев, 88. Апостолов, 5. Сърмов, 8. Руменов, 7. Вълчанов, 89. Бадара, 73. Стоянов
 
Стадион: "Тича", Варна
Съдия: Никола Попов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки