Юлиан Серафимов с рекорд и полпозишън на Картинг Клуб Плевен

В 7-ата свободна тренировка шампионът на България в класа постигна време от 30.395 мин, подобрявайки собствения си рекорд на това трасе

Юлиан Серафимов с рекорд и полпозишън на Картинг Клуб Плевен

 Юлиан Серафимов постигна рекорд на пистата в Плевен в клас KZ, където този уикенд се провежда 5-ият кръг от регионалния шампионат на Картинг Клуб Плевен - "Мир и Дружба - Възраждането".

 
В 7-ата свободна тренировка шампионът на България в класа постигна време от 30.395 мин, подобрявайки собствения си рекорд на това трасе.
 
След това в квалификацията Серафимов отново бе много бързо, но малко не му достигна отново да подобри върховото си постижение. Той записа 30.411 мин, като изпревари с 0.312 сек Александър Цветанов.
 
 
Трети на 0.343 сек от първия остана Светослав Петков, следван от Николай Даскалов. Общо 9 пилоти участваха в оспорваната квалификация.
 
В клас Formula най-бърз бе Асен Здравков, който постигна 31.048 сек в 11-ата от общо направените 16 тура в квалификацията. Втори ще стартира Кирил Димитров (+0.211 сек), Трети се нареди Ивелин Конов, следван от Васил Димитров. В сесията участваха 8 състезатели.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки