Милан се сгромоляса в Генуа (ВИДЕО)

Сампдория тотално надигра "росонерите"

Милан се сгромоляса в Генуа (ВИДЕО)

Сампдория продължи серията си без загуба , след като в мач от 6-ия кръг на Серия "А" победи с 2:0 Милан. Генуезци бяха по-добрият отбор на "Луиджи Ферарис" и закономерно стигнаха до успеха с голове на Дуван Сапата и Рики Алварес през второто полувреме.


"Моряците" събраха 11 точки и заемат 6-о място във временното класиране, като имат мач по-малко. "Росонерите" са точка повече на 5-о място.


Още във втората минута реферът Паоло Валери отсъди дузпа за Самп, след като помисли, че Франк Кесие игра с ръка в наказателното поле. Благодарение на съдействието на ВАР (Видео Асистент Рефер), съдията отмени решението си. 


"Моряците" можеше да поведат в резултата в 18-ата минута, но Сапата пропусна. Първата част премина изцяло под диктовката на домакините, като отново колумбиецът не успя да вкара в 36-ата минута, когато братовчед му Кристиан изби от голлинията.


Второто полувреме отново започна по-добре за Самп, а играчите на Винченцо Монтела трудно стигаха до голова възможност. В 71-ата минута "моряците" излязоха напред в резултата. Автор на гола стана Дуван Сапата. Колумбиецът се позиционира отлично и с удар в центъра на вратата не остави шансове на Донарума.


В 87-ата минута резервата Кутроне бе близо до изравнителен гол, но пропусна. В първата минута да даденото продължение Рики Алварес сложи точка на спора с диагонален удар - 2:0. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки