Драконовски мерки за сигурност във Велико Търново заради ЦСКА

Затварят се улици, a над 100 униформени ще пазят обществения ред

Драконовски мерки за сигурност във Велико Търново заради ЦСКА
Засилен пропускателен режим се въвежда преди и по време на мача между Етър и ЦСКА, който е в събота от 14:45 ч. във Велико Търново. 
 
От 8 ч. сутринта в събота затворени за автомобили ще бъдат всички улици около стадион „Ивайло“. В заведенията в района на стадиона ще бъдат забранени сервирането и продажбата на алкохол. Над 100 полицаи и частни охранители ще следят за реда преди, по време на и след футболната среща.
 
Входовете на стадион „Ивайло“ ще бъдат отворени от 12:30 ч. в деня на мача. Южната част на комплекса е предназначена за феновете на ЦСКА и от двата южни входа ще влизат само фенове на „червените“.
 
Касите за продажба на билети в деня на мача ще бъдат отворени от 12:00 ч. Билетите обаче са в предварителна продажба от началото на седмицата, те могат да бъдат закупени освен от касата до централния вход на стадиона, също и от офиса на ОП „Спортни имоти и прояви“ и от Туристическия информационен център „Царевград Търнов“ в центъра на града.
 
На две места вътре на трибуните на стадион „Ивайло” има обособени бюфети, от които всеки може да си купи вода, студен чай, ядки и други продукти по време на мачовете. Със средствата се подпомага детско-юношеската школа.
 
„Призоваваме привържениците на футбола да си купят билети още в дните преди мача, те се продават на три места в града, за да няма струпвания пред касите и входовете непосредствено преди началото на мача. Припомняме, че е забранено внасянето на пиротехника и оръжие и искаме да призовем феновете към толерантност и европейско поведение. Нека всички заедно направим един футболен празник и да покажем как Велико Търново организира футболни срещи“, заяви административният директор на „Етър“ Страцимир Тинчев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки