Христо Бонев: На Локомотив му трябват поне четирима нови

"От сега трябва да започне работата по привличането през зимата на тези футболисти", заяви почетният президент на пловдивчани

Христо Бонев: На Локомотив му трябват поне четирима нови

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) - Христо Бонев, коментира пред plovdivderby причините за срива в отбора в последно време.

 

"От наблюденията, които имам, без да съм вътре в нещата, тъй като докторите не ми разрешават, мога да споделя следното: По времето на Едо се разделихме с Мартин Райнов и Бирсент Карагерен. Тогавашните ръководители на клуба, не успяха да ми обяснят, защо е станало това. След това настъпи разривът в отношенията между Христо Крушарски и Мартин Камбуров, които доведоха до раздялата с играча. Дойде и мига, в който след нападки от нашите привърженици срещу Дани Кики, той е заявил в автобуса, че няма да играе повече за Локомотив. Като включим и напускането на Павел Виданов в посока Берое, това са 5 човека, които не са в отбора", заяви Зума.

 

"В момента отборът се нуждае от най-малко четирима футболисти. Това го казвам като мое мнение и съм го споделял, когато съм присъствал на срещите с ръководителите. От сега трябва да започне работата по привличането през зимата на тези футболисти. Няма да казвам на кои постове, за да не засегнем някой от настоящите играчи. Трябва да спре това текучество. Много футболисти минаха на проби през лятото, но ние бяхме в такова положение, че се нуждаехме от играчи и бяхме принудени да ги приемем, и да ги пробваме. Това повече не трябва да се допуска", добави Бонев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки