Иван Стоянов: Може да съм си запазил головете за ЦСКА

Нападателят изказа мнение за предстоящата среща с "армейците"

Иван Стоянов: Може да съм си запазил головете за ЦСКА

 Нападателят на Етър Иван Стоянов призна, че мачът с ЦСКА е по-специален за него, тъй като е бивш играч на "армейците".

 
Той очаква великотърновци да се представят добре срещу първенеца в Първа лига и да вземе нещо от мача.
 
„Нормално е да има предизвикателство, след като съм играл в ЦСКА. Ще подходим с нужния респект, надявам се да играем нашата си игра и да победим. Събрани сме опитни футболисти, играли сме в доста такива мачове. Ще е трудно, играят силно, но не им отстъпваме. Съдийството доста се коментира, надявам се да не ни ощетяват като в последните два мача. Нека свирят това, което има, независимо дали е в първата или последната минута.
 
Имам забележки към играта си, направих доста пропуски, но може би пък съм запазил головете си за ЦСКА, Левски и Лудогорец. Трябва да си вкараме положенията и да се представим на ниво“, заяви Стоянов.
 
Съотборникът му Йордан Апостолов заяви, че Етър може само да спечели от мачовете с грандовете:
 
„ЦСКА сега е в най-добра серия от победи. Очаквам да се получи хубав мач и да излезем победители. Ще направим всичко възможно и ще дадем всичко от себе си да спечелим трите точки. Етър има достатъчно дух и достатъчно качества да го направи и с правилната тактика се надявам да успеем.
 
Чувствам се добре тук, нещата се случват по правилния начин. Работим здраво Етър да върви нагоре и засега нещата се получават в една добра линия. Но винаги има още какво да се желае и се надявам с тези дербита отборът ни да надгради още повече и да вземем добри резултати. тогава наистина ще имаме удовлетворение от работата, която сме свършили. Три мача с грандовете, няма какво да губим от тези мачове, можем само да спечелим.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки