Витоша Бистрица - Ботев Пловдив (2:4)

В изминалите 10 кръга пловдивчани така и не успяваха да запишат две поредни победи

Витоша Бистрица - Ботев Пловдив (2:4)

 Отборите на Витоша (Бистрица) и Ботев (Пловдив) играят при 2:4 в 11-ия кръг от Първа лига. Фернандо Виана изведе "канарчетата" напред във втората минута, а четири минути по-късно Даниел Пеев изравни от дузпа.
 


В изминалите 10 кръга пловдивчани така и не успяваха да запишат две поредни победи. За последно през годината пък това се случи в края на миналия сезон, когато в началото на май бяха надиграни последователно Славия с 3:1 и Берое с 3:0.

 
Единственият отсъстващ в състава на домакините е капитанът Четин Садула, който се възстановява след операция. Наставникът на Витоша Костадин Ангелов пък е наказан и вместо него отборът ще бъде ръководен край тъчлинията от помощника Росен Кирилов. 
 
 
Двата тима се срещат за първи път помежду с Първа лига. Бистричани вървят последни в класирането с 2 точки от две равенства. Ботев пък е 9-и с 11 точки.
 
В Ботев са амбицирани да вземат победата в Бистрица и при евентуален успех над Септември в отложения мач от четвъртия кръг на 12 октомври да се изкачат в първата шестица, което изглежда постижима цел с оглед на програмата.
 
 
ВИТОША: 97. Василев, 2. Гочев, 4. Узунов, 6. Гьонов, 7. Кочилов, 15. Мутафчийски, 17. Петров, 18. Цанков, 77. Пеев, 80. Василев, 88. Лазаров
 

БОТЕВ ПД: 99. Чворович, 2. Панов, 18. Терзиев, 70. Димов, 23. Минев, 10. Юсеин, 17. Балтанов, 7. Бризола, 8. Неделев, 9. Виана, 29. Ндонгала

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки