Бейл аут за Еспаньол

Крилото ще пътува за лагера на националния си отбор

Бейл аут за Еспаньол

Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл ще пропусне мача с Еспаньол утре, след като старши треньорът Зинедин Зидан обяви, че има разтежение на прасеца. Травмата не е никак безопасна и дори поставя под съмнение участието му във важните световни квалификации на Уелс през следващия месец, които могат да се окажат решаващи за класирането на Световно първенство.



Бейл направи най-добрия си мач от началото на сезона при успеха на Белия балет с 3:1 при гостуването на Борусия (Дортмунд) в Шампионската лига, когато вкара един гол и подаде за още един. Но проклятието на контузиите го застигна и тук, така че се наложи да излезе пет минути преди края от терена. От Реал първоначално не съобщиха за травмата, която беше смятана за малък крамп. Но днес Зидан каза, че става дума за малко разтежение на прасеца.



"Бейл има разтежение. Не е нещо важно, но ние тук не обичаме да рискуваме, дори и травмата да е минимална. Ще видим утре как ще се чувства, обясни бившият френски национал на пресконференция.



Състоянието му ще бъде решаващо и за представянето на Уелс, който се бори за първо класиране на Световно първенство след 60 години чакане. Тимът на мениджъра Крис Коулмън в момента е на 2-о място в група D на квалификациите, на 4 точки след лидера Сърбия и на 1 пред третия Република Ирландия. Уелсците гостуват на Грузия другата събота и след това идния вторник приемат ирландците.



"Той ще пътува за лагера на националния си отбор, ако се налага. Нека и лекарите там да го видят. Няма проблеми между Реал Мадрид и Футболната асоциация на Уелс. Всичко зависи в какво състояние ще бъде Гарет тогава. Но ще го наблюдаваме ден след ден, каза още Зидан.



Реал Мадрид в момента е на 7 точки изоставане от Барселона и заема 6-о място в класирането, след като пропиля точки във всеки един от трите си домакински мача до момента.

 

Белингам: Заради такива мачове пристигнах в Реал

Той не смята, че има фаворит в утрешния мач срещу Сити

Карлето зачеркна четирима играчи за следващия сезон

Вижте и кои са те

Реал (Мадрид) се справи с Атлетик (Билбао), Родриго бе над всички (ВИДЕО)

Бразилецът заби и двата гола

Реал (Мадрид) се справи с лекота срещу Осасуна при визитата си (ВИДЕО)

"Кралете" вкараха четири гола на противника

Тони Кроос е все по-близо до нов договор с Реал (Мадрид)

Халфът може да остане при мадридчани

Реал (Мадрид) се спаси във Валенсия - 2:2 (ВИДЕО)

Мачът се разви доста интересно

Ас на Реал (Мадрид) е решил да пренебрегне Испания, за да играе за Мароко

Браим Диас няма да защитава цветовете на "фуриите"

От Севиля с жалба срещу телевизията на Реал (Мадрид)

Вижте и каква е причината за това

Голям шок за Реал! Белингам се контузи

Англичанинът реализира два гола във вратата на Жирона, но получи травма

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки